γαϊτανακι

Ερωτηματολόγιο – «Ευ των μορφών»

leave a comment »

Πριν μερικές μέρες μου ζητήθηκε να απαντήσω σε ένα ερωτηματολόγιο που αφορά στις γυναίκες – μάνες. Είναι από την εταιρεία «Ευ των μορφών». Είναι μόλις 5΄ από το χρόνο μας και θα συμβάλει σε μια έρευνα απ΄οτι κατάλαβα. Δεν είμαι και σίγουρη, αλλά επειδή στην Ελλάδα έχουμε έλλειψη στατιστικών στοιχείων, όποια έρευνα γίνεται νομίζω καλό μπορεί να κάνει.

Το ερωτηματολόγιο θα το βρείτε εδώ.

Επειδή θα με ρωτήσετε «τι είναι η εταιρία «Ευ των μορφών»;»  και επειδή η ιστοσελίδα είναι υπό κατασκευή σας δημοσιεύω την απάντηση που πήρα.

Σε μια αγροτική περιοχή της Παιανίας μια συντροφιά καλλιτεχνών, που μοναδική τους έγνοια είναι η προαγωγή των τεχνών, δημιούργησε μια εταιρεία πολιτισμού, μη κερδοσκοπικού χαρακτήρα, με στόχους:
1. Τη μελέτη και η εν γένει πολιτιστική, μορφωτική, φιλεκπαιδευτική και εκδοτική δραστηριοποίηση για την ανάδειξη, προστασία, προβολή και διαφύλαξη των έργων της εικαστικής-ζωγραφικής, γλυπτικής, χαρακτικής, αγιογραφικής, διακοσμητικής-δημιουργίας καθώς και κάθε άλλου έργου της διανοίας που αφορά στις εν λόγω Καλές Τέχνες.
2. Την αντιμετώπιση οποιουδήποτε πολιτιστικού μορφωτικού, φιλεκπαιδευτικού και εκδοτικού θέματος που ανάγεται και στην ελληνοδιεθνή και ευρωπαϊκή συνεργασία και η γενικότερη δραστηριότητα που αφορά στη Λογοτεχνία, στην Ποίηση, στη Μουσική, στο Θέατρο, στην ¨Ορχηση (χορός), στην Αρχιτεκτονική ως τέχνη, στη Λαϊκή τέχνη, στον Κινηματογράφο, στη Φωτογραφία και στις Ανθρωπιστικές Επιστήμες.

Ενδιαφέρον, έτσι; Περιμένουμε την ιστοσελίδα παιδιά !

Advertisements

Written by gaitanaki (eliza)

Μαΐου 3, 2010 στις 10:00 πμ

Αναρτήθηκε στις παιδί, Uncategorized

Σχολιάστε

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση / Αλλαγή )

Φωτογραφία Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Twitter. Αποσύνδεση / Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση / Αλλαγή )

Φωτογραφία Google+

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Google+. Αποσύνδεση / Αλλαγή )

Σύνδεση με %s

Αρέσει σε %d bloggers: